Skær tomaterne i skiver, vend dem i kort tid på en sautépande på begge sider, så lidt af væden fordamper og beklæd bunden af et ildfast fad med dem.
Skær champignonerne i skiver, rist dem gyldne i lidt olie og kom dem over tomaterne.
Skær fisken i portionsstykker, læg dem rundt i fadet og krydr med salt og peber.
Skær løg og hvidløg i tynde skiver og rist dem i 2 spsk. smør på panden til de er møre. Drys melet over og rør godt. Tilsæt mælken lidt ad gangen under omrøring og lad det simre 1-2 min. Kom kapers, hakket persille og revet citronskal ved, smag til med salt og peber og hæld saucen over fisken.
Skær skorpen af brødet og kom resten i en foodprocessor sammen med osten. Kør det til en fin ensartet masse og drys det over fiskefadet.
Læg tynde skiver af smør på toppen og bag ved 200°C i ca. 30 min. til overfladen er gylden og sprød.
Server med nykogte kartofler og en god grøn salat til.
Kommentarer og forslag til opskriften