0
Kuller i grøn karry med kokoskål, æbler og peanuts

Kuller i grøn karry med kokoskål, æbler og peanuts

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Fiskeretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
kullerfilet uden skindspidskålrøde æblerlime
1 min.
Klargøring

Torsken skæres i store chunks, og vendes i lidt salt og lidt sukker.

Spidskålen snittes fint.

Æblerne skæres i små tern.

Limeskrællen rives fint, og lægges til side. Selve limefrugten skæres i både, som anrettes på en lille tallerken.

Peanuts hakkes groft.

kullerfilet uden skindspidskålrøde æblergrøn karrypastakokosmælk
15 min.
Kokoskål

Kålen ristes hårdt af i olie i en stegegryde i 5-7 min.  
Tilsæt karrypastaen, og lad den stege med et minuts tid. Hæld så kokosmælken over kålen sammen med æblerne. Smag til med revet limeskræl, salt og peber, og lad retten koge op.

Fordel torskestykkerne over kålen, læg låg på gryden, og lad retten simre ved svag varme i 5-7 min., til fisken lige er gennembagt.

NB! Karrypastaen er stærk, måske skal du ikke bruge det hele.

Nudlerne koges al dente.

30 min.
Anretning

Nudlerne fordeles i varme skåle, og kokoskarryen hældes forsigtigt over.
Top op med peanuts, og giv limebådene til at dryppe over retten til allersidst.

~Velbekomme ~

 

 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?