Torsken skæres i store chunks, og vendes i lidt salt og lidt sukker.
Spidskålen snittes fint.
Æblerne skæres i små tern.
Limeskrællen rives fint, og lægges til side. Selve limefrugten skæres i både, som anrettes på en lille tallerken.
Peanuts hakkes groft.
Kålen ristes hårdt af i olie i en stegegryde i 5-7 min.
Tilsæt karrypastaen, og lad den stege med et minuts tid. Hæld så kokosmælken over kålen sammen med æblerne. Smag til med revet limeskræl, salt og peber, og lad retten koge op.
Fordel torskestykkerne over kålen, læg låg på gryden, og lad retten simre ved svag varme i 5-7 min., til fisken lige er gennembagt.
NB! Karrypastaen er stærk, måske skal du ikke bruge det hele.
Nudlerne koges al dente.
Nudlerne fordeles i varme skåle, og kokoskarryen hældes forsigtigt over.
Top op med peanuts, og giv limebådene til at dryppe over retten til allersidst.
~Velbekomme ~
Kundekommentarer ()