Skyl kartoflerne, og skær dem i grove tern.
Skræl løg og hvidløg, og hak begge dele fint.
Find en stor gryde frem, sæt den over ved mellem varme, og tilsæt en smule olivenolie. Sautér kartoflerne i 4-5 min., tilsæt så krydderblanding, løg og hvidløg, og sautér i yderligere 3-4 min., til løgene er klare.
Kom nu de hakkede tomater op i gryden sammen med ca. 1/2 dl. vand pr. kuvert. Lad retten simre under låg i ca. 10-15 min.
Imens retten simrer, kan du skylle spinaten, fjerne de groveste stilke, og snitte bladene igennem et par gange med en kniv.
Del fisken i kuvertstykker, og krydr dem med salt og friskkværnet peber. Varm en stor pande op, og tilsæt en smule olivenolie. Steg fisken i 3-4 min. på den ene side, til kødet begynder at få en mælkehvid farve. Steg derefter fisken i ca. 30 sek. på den anden side. Ønsker du fisken helt gennemstegt, skal du stege den i 3 min. på hver side.
Vend spinaten ned i gryderetten, så den falder en smule sammen. Smag til en sidste gang med salt og friskkværnet peber. Hak mandlerne groft med en kniv.
Anret tomatsaucen i bunden af en dyb tallerken med fisken ovenpå. Drys til sidst med mandler.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()