0

Torsk i pakker med frisk salsa, majs og koriander

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Salsa: Kom tomat, løg, hvidløg og chili i en foodprocessor og kør det til en meget fin salsa. Smag salsaen til med citronsaft, olie, salt og peber.

Fisk: Trim majsene, kog dem møre i letsaltet vand og skær kernerne af med en skarp kniv. Skær torsken i 4 lige store stykker og læg hvert stykke på et stort stykke folie. Fordel salsaen over og dernæst majsene. Hak korianderen groft, drys det over og krydr med salt og peber. Luk pakkerne til og bag fisken ved 200 grader i ca. 15 min. til de er møre og gennembagte.

Server med bløde hvedetortillas, guacamole og ristede peberfrugter i strimler.

Kommentarer og forslag til opskriften