Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande.
Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Sæt fisk, kartofler og grønt ind i ovnen, husk at tage låget af. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Efter 10 minutter vendes kartoflerne og der røres rundt i grønten.
Saucen hældes i en lille gryde og koges op.
Tjek at alt er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: TORSKEFILET.
Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.
Kartofler: Kartofler, rapsolie, persille, salt og peber.
Nettovægt: ca. 400 g/ca. 800 g.
Grønt: Bønner, RØDE LINSER, rapsolie, salt og peber.
Nettovægt: ca. 350 g/ca. 700 g.
Purløg sauce: HØNSEFOND, PISKEFLØDE, purløg, maizena, salt og peber
Nettovægt: ca. 2,5 dl/ca. 5 dl.
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Fisk
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 340 kJ / 81 kcal
Fedt 0,6 g
heraf mættede fedtsyrer 0,1 g
Kulhydrat 0,0 g
heraf sukkerarter 0,0 g
Kostfibre 0,0 g
Protein 18,7 g
Salt 0,19 g
Kartofler
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 386 kJ / 92 kcal
Fedt 1,7 g
heraf mættede fedtsyrer 0,2 g
Kulhydrat 16,3 g
heraf sukkerarter 1,0 g
Kostfibre 1,5 g
Protein 1,9 g
Salt 0,57 g
Sauce
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 270 kJ / 64 kcal
Fedt 5,9 g
heraf mættede fedtsyrer 3,7 g
Kulhydrat 2,2 g
heraf sukkerarter 0,4 g
Kostfibre 0,3 g
Protein 0,8 g
Salt 0,95 g
Grønt
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 862 kJ / 206 kcal
Fedt 3,8 g
heraf mættede fedtsyrer 0,2 g
Kulhydrat 26,3 g
heraf sukkerarter 0,8 g
Kostfibre 4,5 g
Protein 13,9 g
Salt 2,29 g
Kundekommentarer ()