Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande.
Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Sæt fisk, fennikel og kartofler ind i ovnen, husk at tage låget af. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i fennikel og kartofler.
Tjek at alt er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: TORSKEFILET, SMØR, citronsaft og skal, RASP, salt, peber
Nettovægt: ca. 310 g/ca. 620 g.
Fennikel: Fennikel, olivenolie, kapers, salt og peber.
Nettovægt: ca. 225 g/ca. 450 g.
Kartofler: Kartofler, persille, timian, rapsolie, salt og peber
Nettovægt: ca. 400 g/ca. 800 g.
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Fisk
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 398 kJ / 95 kcal
Fedt 2,2 g
heraf mættede fedtsyrer 1,1 g
Kulhydrat 0,4 g
heraf sukkerarter 0,0 g
Kostfibre 0,1 g
Protein 18,2 g
Salt 0,36 g
Fennikel
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 133 kJ / 32 kcal
Fedt 1,2 g
heraf mættede fedtsyrer 0,1 g
Kulhydrat 3,0 g
heraf sukkerarter 2,1 g
Kostfibre 2,0 g
Protein 1,4 g
Salt 0,26 g
Kartofler
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 386 kJ / 92 kcal
Fedt 1,7 g
heraf mættede fedtsyrer 0,2 g
Kulhydrat 16,3 g
heraf sukkerarter 1,0 g
Kostfibre 1,5 g
Protein 1,9 g
Salt 0,57 g
Kundekommentarer ()