0

Torsk med citrussmør, braiseret fennikel samt krydder kartofler

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande.

Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme. 

Sæt fisk, fennikel og kartofler ind i ovnen, husk at tage låget af. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i fennikel og kartofler. 

Tjek at alt er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.


Velbekomme! 

Ingredienser til 2 pers./4 pers.: 

Fisk: TORSKEFILET, SMØR, citronsaft og skal, RASP, salt, peber

Nettovægt: ca. 310 g/ca. 620 g. 

Fennikel: Fennikel, olivenolie, kapers, salt og peber.

Nettovægt: ca. 225 g/ca. 450 g. 

Kartofler: Kartofler, persille, timian, rapsolie, salt og peber  

Nettovægt: ca. 400 g/ca. 800 g. 

  • Levering 27. juni – bedst før 28. juni
  • Levering 28. juni - bedst før 29. juni
  • Levering 29. juni - bedst før 30. juni 

Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.

 

Fisk

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 398 kJ / 95 kcal

Fedt 2,2 g

heraf mættede fedtsyrer 1,1 g

Kulhydrat 0,4 g

heraf sukkerarter 0,0 g

Kostfibre 0,1 g

Protein 18,2 g

Salt 0,36 g

 

Fennikel

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 133 kJ / 32 kcal

Fedt 1,2 g

heraf mættede fedtsyrer 0,1 g

Kulhydrat 3,0 g

heraf sukkerarter 2,1 g

Kostfibre 2,0 g

Protein 1,4 g

Salt 0,26 g

 

Kartofler

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 386 kJ / 92 kcal

Fedt 1,7 g

heraf mættede fedtsyrer 0,2 g

Kulhydrat 16,3 g

heraf sukkerarter 1,0 g

Kostfibre 1,5 g

Protein 1,9 g

Salt 0,57 g

Bonusinfo

KlarParatKassen indeholder et måltid med fisk, hvor du blot skal varme op, stege lidt og smage til. Resten er der sørget for. Menuen skifter hver uge, men der er altid fokus på en god smagsoplevelse med fisk. KlarParatKassen er derfor en virkelig nem og lækker måde at spise fisk på.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?