0

Torsk med fennikel og fløde samt kartoffelsalat med ærter, salat og radiser

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Kartoffelsalat: Skrab kartoflerne, kog dem møre i letsaltet vand og køl dem af. Snit radiserne i tynde skiver og salaten i fine strimler. Vend kartofler, radiser, salat og ærter sammen. Pisk olie, eddike, sennep, presset hvidløg, salt og peber sammen, smag til og vend dressingen i kartoffelsalaten. Lad den trække 5 min. inden servering.

Fisk: Skær fenniklerne i tynde skiver og bred dem ud i bunden af et ildfast fad og læg fisken oven på. Hak dilden, riv citronskallen og pisk begge dele sammen med fløde, salt og peber. Hæld det over fisk og fennikel og bag ved 180°C i 20-25 min.

Server retten med dampede asparges og godt groft brød til.

Kommentarer og forslag til opskriften