0

Torsk med kartoffelpure rørt med persille og hvidløg samt tomatkompot

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.

Sæt fisk, kartoffelpure og tomatkompot ind i en varm ovn. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Efter 10 min. røres rundt i pureen og kompotten.

Tjek at fisken er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.

Velbekomme! 

Ingredienser til 2 pers./4 pers.: 

Fisk: TORSKEFILET

Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g. 

Kartoffelpure: Kartoffel, SØDMÆLK, SMØR, hvidløg, persille, salt og peber.

Nettovægt: ca: 400 g/ 800 g. 

Tomatkompot: Tomat, løg, peberfrugt, hvidløg, timian, rosmarin, salt og peber.

Nettovægt: ca. 250 g/ca. 500 g. 

  • Levering 7. juli – bedst før 8. juli
  • Levering 9. juli - bedst før 10. juli 

Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.

Fisk

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 340 kJ / 81 kcal

Fedt 0,6 g

heraf mættede fedtsyrer 0,1 g

Kulhydrat 0,0 g

heraf sukkerarter 0,0 g

Kostfibre 0,0 g

Protein 18,7 g

Salt 0,19 g

 

Kartoffelpure

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 524 kJ / 125 kcal

Fedt 6,8 g

heraf mættede fedtsyrer 4,2 g

Kulhydrat 13,5 g

heraf sukkerarter 1,6 g

Kostfibre 1,1 g

Protein 2,1 g

Salt 0,31 g

 

Tomatkompot

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 135 kJ / 32 kcal

Fedt 0,3 g

heraf mættede fedtsyrer 0,1 g

Kulhydrat 5,5 g

heraf sukkerarter 3,6 g

Kostfibre 1,6 g

Protein 1,1 g

Salt 0,2 g

 

Bonusinfo

KlarParatKassen indeholder et måltid med fisk, hvor du blot skal varme op, stege lidt og smage til. Resten er der sørget for. Menuen skifter hver uge, men der er altid fokus på en god smagsoplevelse med fisk. KlarParatKassen er derfor en virkelig nem og lækker måde at spise fisk på.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?