Peberfrugter: Udhul peberfrugterne (fjern stilk og kerner) og stil dem på en bageplade. Hak løg og 2 fed hvidløg fint og sauter dem klare i lidt olie. Kom ris, flåede tomater, chili beans, majs (optøede eller fra dåse), salt og peber ved og lad det simre til en cremet konsistens. Smag til, fyld blandingen i peberfrugterne og bag ved 200 grader i 15 min. Rør salsa og ost sammen og bred det ud på toppen af hver peberfrugt. Bag yderligere 10-15 min. til peberfrugterne er møre og osten gylden.
Fisk: Kom grofthakket koriander, 1 fed hvidløg, vineddike, 6 spsk. olie, salt og peber i en foodprocessor/blender og kør det til en helt fin og glat olie. Læg fisken i et ildfast fad, hæld olien over og vend dem godt deri. Bag fisken ved 200 grader i ca. 15 min. til den er mør og ”flager” let.
Server med tortillachips, cremefraiche og guacamole.
Kommentarer og forslag til opskriften