Fisk: Kom yoghurt, 2 skalotteløg, 2 fed hvidløg, koriander, spidskommen, dild og mynte i en foodprocessor, krydr med salt og peber og kør det til en tyk cremet pasta. Skær torsken i 4 ensartede portionsstykker og fordel pastaen på toppen. Lad gerne fisken trække en times tid med toppingen på - hvis muligt. Dryp lidt olie på og bag fisken i en 225 grader varm ovn i 10-12 min. til fisken er mør og skorpen er sprød og gylden.
Tomatsalat: Del tomaterne i to og læg dem i et ildfast fad. Hak 2 skalotteløg og 1 fed hvidløg fint og fordel det over. Bland 4 spsk. olie, eddike, salt og peber godt og hæld det over tomater og løg. Riv brødskiverne groft henover og lad det hele hvile 10 min. Bag så salaten sammen med fisken i 10-12 min. til overfladen er gylden.
Server med kogte jasminris, mangochutney og en grøn salat.
Kommentarer og forslag til opskriften