Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Sæt fisk og risotto, husk at tage låget af, ind i en varm ovn. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Efter 10 min røres i risottoen og der kan kommes lidt vand i den.
Tjek at fisken er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: ISINGFILET
Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.
Risotto: Risotto ris, HØNSEFOND, løg, hvidløg, PARMESAN, HVIDVIN, broccoli, bacon, MANDLER, salt, peber, purløg
Nettovægt: ca: 450g/ 900 g.
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Fisk
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 343 kJ / 82 kcal
Fedt 1,0 g
heraf mættede fedtsyrer
Kulhydrat 0,0 g
heraf sukkerarter 0,0 g
Kostfibre 0,0 g
Protein 18,0 g
Salt 0,19 g
Risotto
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 325 kJ / 78 kcal
Fedt 1,4 g
heraf mættede fedtsyrer 0,5 g
Kulhydrat 11,0 g
heraf sukkerarter 1,2 g
Kostfibre 1,1 g
Protein 3,5 g
Salt 0,89 g
Kundekommentarer ()