0

Isingfilet dampet med broccolirisotto med bacon og mandler

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.

Sæt fisk og risotto, husk at tage låget af, ind i en varm ovn. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Efter 10 min røres i risottoen og der kan kommes lidt vand i den.

Tjek at fisken er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.

Velbekomme! 

Ingredienser til 2 pers./4 pers.: 

Fisk: ISINGFILET

Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g. 

Risotto: Risotto ris, HØNSEFOND, løg, hvidløg, PARMESAN, HVIDVIN, broccoli, bacon, MANDLER, salt, peber, purløg

Nettovægt: ca: 450g/ 900 g. 

  • Levering 12. januar – bedst før 13. januar
  • Levering 14. januar - bedst før 15. januar 

Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby. 

Fisk

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 343 kJ / 82 kcal

Fedt 1,0 g

heraf mættede fedtsyrer

Kulhydrat 0,0 g

heraf sukkerarter 0,0 g

Kostfibre 0,0 g

Protein 18,0 g

Salt 0,19 g

 

Risotto

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 325 kJ / 78 kcal

Fedt 1,4 g

heraf mættede fedtsyrer 0,5 g

Kulhydrat 11,0 g

heraf sukkerarter 1,2 g

Kostfibre 1,1 g

Protein 3,5 g

Salt 0,89 g

 

 

Bonusinfo

KlarParatKassen indeholder et måltid med fisk, hvor du blot skal varme op, stege lidt og smage til. Resten er der sørget for. Menuen skifter hver uge, men der er altid fokus på en god smagsoplevelse med fisk. KlarParatKassen er derfor en virkelig nem og lækker måde at spise fisk på.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?