Varm ovnen op til 200 grader. Sæt fisk, kartofler og rødbeder, husk at tage låget af, ind i den varme ovn, og lad retten varme i ca. 20 min. Efter 10 min. vendes kartofler og rødbeder. Baconen lunes i ovnen, og saucen lunes i en lille gryde.
Tjek at fisken er gennemvarm, før du fordeler på tallerkener og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: TORSKEFILET
Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.
Kartofler: Kartofler, rapsolie, persille, salt og peber.
Nettovægt: ca: 400g/ 800 g.
Rødbeder: Rødbeder, rapsolie, honning, timian, salt og peber
Nettovægt: ca: 275 g/ 550 g.
Sauce: MÆLK, FISKEFOND, HVEDEMEL, SMØR, FISKESENNEP, salt, peber EDDIKE.
Nettovægt: ca: 2,5 dl/ 5 dl.
Bacon: Bacon i tern.
Nettovægt: Ca: 50 g/ 100 g.
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Fisk
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 340 kJ / 81 kcal
Fedt 0,6 g
heraf mættede fedtsyrer 0,1 g
Kulhydrat 0,0 g
heraf sukkerarter 0,0 g
Kostfibre 0,0 g
Protein 18,7 g
Salt 0,19 g
Kartofler
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 389 kJ / 93 kcal
Fedt 1,8 g
heraf mættede fedtsyrer 0,2 g
Kulhydrat 16,4 g
heraf sukkerarter 1,0 g
Kostfibre 1,5 g
Protein 1,9 g
Salt 0,95 g
Rødbeder
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 275 kJ / 66 kcal
Fedt 1,3 g
heraf mættede fedtsyrer 0,1 g
Kulhydrat 10,8 g
heraf sukkerarter 10,4 g
Kostfibre 2,2 g
Protein 1,7 g
Salt 0,34 g
Sauce
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 380 kJ / 91 kcal
Fedt 4,2 g
heraf mættede fedtsyrer 2,6 g
Kulhydrat 9,1 g
heraf sukkerarter 3,4 g
Kostfibre 0,5 g
Protein 4,0 g
Salt 0,73 g
Bacon
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 1.076 kJ / 257 kcal
Fedt 21,4 g
heraf mættede fedtsyrer 7,9 g
Kulhydrat 0,8 g
heraf sukkerarter 0,0 g
Kostfibre 0,0 g
Protein 15,9 g
Salt 3,06 g
Kundekommentarer ()