0

Torsk med valnødde/persilletop og pasta med tomat, rucola og ost

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Pasta: Kog pastaen al dente i letsaltet vand. Halver cherrytomaterne, skyl rucolaen og bræk osten (alle former for bløde oste kan bruges) i mindre stykker. Hæld vandet fra pastaen og riv hvidløget fint oveni pastaen. Kom fløden ved, krydr med salt og peber og kog det hele op. Vend tomater, rucola og ost i, smag til og server straks.

Fisk: Hak skalotteløget fint og sauter det i en smule olie. Hak valnødderne, pluk persillen og hak begge dele fint. Tag panden af varmen og rør nødder, persille, rasp, salt og peber sammen med løgene. Læg torskefileten i et smurt ildfast fad, krydr med salt og peber og fordel toppingen over. Dryp med lidt olie og bag ved 200 grader i 10-12 min. til fisken er mør.

Giv grillede grøntsager (squash, aubergine og rød peber), en sprød grøn salat og godt groft brød til.

Kommentarer og forslag til opskriften