0
Torsk og gnocchi med svampesovs, pecorino, basilikum & citron

Torsk og gnocchi med svampesovs, pecorino, basilikum & citron

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Italiensk
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

gnocchisvampe sovs
1 min.
Gnocchi & svampesovs
Steg de rå gnocchi på en pande i halvt smør og olivenolie. Lad gnochhi stege ved semi-hård varme i 3-4 min., til de er gyldne og lækre. Krydr med salt og peber. Kom svampesovsen på, og kog godt igennem. 
torskefilet uden skind
10 min.
Fisk

Del fisken i små stykker 3-4 pr. person, og steg fisken i 2-3 min. i lidt olie på en meget varm pande. Krydr med salt og peber. Skru lidt ned for blusset, og lad fisken stege videre til kødet netop begynder, at få en mælkehvid farve. Tilsæt et par små klumper smør, og lad smørret bruse op. Vend fisken og tæl til 10, så er den klar til servering.

basilikumcitronpecorino romano
20 min.
Anretning

Som vist - pynt med basilikum og riv ost og den gule skal af citron over. 

Bonusinfo

Pecorino Romano D.O.P er fremstillet af fåremælk i den Italienske region Roma.

Pecorino er med sin grynede konsistens meget anvendt i madlavning som riveost, smagen adskiller sig fra parmesan ved at være mere karakteristisk, salt og mere smagfuld.

Fantastisk på frisk pasta - hen over en pizza, i en salat eller blot som et stykke ost med brød.

Pecorino Romano modnes fra 4 måneder til et år.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?