0

Torskefilet i rød karry med bambusskud, cashewnødder og koriander

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Torsk, Sesam, Nødder, Soya, Jordnødder, Cashewnødder, Gluten

Fremgangsmåde

Skær fisken i store tern og løgene i både. Varm lidt olie op i en wok ved middel-høj varme og rist cashewnødderne til de er let gyldne. Tag dem op med en hulske og dræn dem på køkkenrulle. Kom lidt ekstra olie i wokken og sauter karrypastaen med ½ dl kokosmælk til det begynder at dufte kraftigt. Tilsæt løgene og sauter i 2-3 min. Hæld resten af kokosmælken på, tilsæt sukker og fiskesauce og kog det op. Rør bambusskud og fiskestykker i og lad det simre i 5 min. til fisken lige er mør. Smag til, drys med de ristede cashewnødder og hakket koriander og server straks.

Server sammen med jasminris og en sprød grøn salat.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?