Sæt en gryde med saltet vand over at koge.
Kom majsene i vandet, og lad dem simre i vandet i 5 min. Tag majsene op af vandet, og gem dem til senere.
Sæt en kasserolle med letsaltet vand over at koge.
Kom kartoflerne i vandet, og vær opmærksom på, at vandet kun lige netop skal op at simre. Kog kartoflerne i ca. 10 min., til de er møre. Sluk for blusset, og lad kartoflerne hvile i vandet i 5 min. længere, før du hælder vandet fra.
Riv hvidløget ned i en skål sammen med skrællen fra citronen.
Hak persillen fint, og tilsæt den til skålen.
Rør det hele godt sammen med lidt citronsaft, olie og salt.
Vend paprikaen sammen med creme fraiche, og krydr med salt og peber.
Varm en pande op ved høj varme. Grill majsene i 1 spsk. olie pr. person på alle sider, indtil de får en lidt branket overflade.
Varm en pande op ved høj varme.
Når panden er godt gennemvarm, tilsættes 1 spsk. olie pr. person. Læg fiskens skindside på panden, og lad den stege i 3 min. ved middelvarme.
Vend fisken om på den modsatte side, og steg videre i 1 minut. Vil du have fisken helt gennemstegt, så lad den stege 3 min. på begge sider.
Tag fisken af panden, og servér straks.
Servér fisken med kartofler og majs. Hæld creme frisk dressing henover majsen, og top med gremolata.
Kommentarer og forslag til opskriften