0
Torskefilet med quinoa dertil onepot grønkål og champignons i mild kokoskarrysauce

Torskefilet med quinoa dertil onepot grønkål og champignons i mild kokoskarrysauce

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Quinoa: Skyl quinoaen grundigt i en sigte, og kog den i rigeligt, letsaltet vand i ca. 20 min. Hæld den tilbage i sigten, og lad den dryppe af. Kom den tilbage i gryden, tilsæt evt. et par klumper smør og rør rundt. Sæt låg på, og hold den varm, til den skal spises.

Grønkål og svampe i karrysauce: Pluk bladene af kålen og skyl den grundigt i 2 hold koldt vand. Dræn den i en salatslynge. Skræl og snit løg fint. Ordn champignons og del dem i kvarte. Pil og hak hvidløg fint. Rist hvidløg på en pande i medium varm olivenolie, til de begynder at blive gyldne og sprøde uden at brænde. Tilsæt de kvarte champignons og snittede løg og en klump frisk smør. Sauter med til de også begynder at tage farve uden at branke. Drys med salt og karry, tilsæt det ordnede grønkål og sauter igennem i 2 minutter. Hæld kokosmælk på og kog ind i 1-2 minutter. Smag til med salt, sukker og sort peber.

Fisk: Del fisken i 3-4 små stykker pr. person, og krydr dem med salt og peber. Vend stykkerne i lidt hvedemel og karry, og steg dem på en godt varm pande i rigeligt neutral olie. Steg dem primært på den ene side i ca. 2 min., til de er pænt gyldne, og tilsæt et par klatter frisk smør. Lad det bruse op, inden du vender fisken og gir den ca. 1 minut på den anden side også. Server straks!

Anretning: Som vist på billedet.

Bonusinfo

Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?