0
Torskekinder med chili og koriander
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Soya, Nødder, Sesam, Jordnødder, Cashewnødder, Torskekinder

Fremgangsmåde

Fisk: Tør torskekinderne på lidt køkkenrulle og krydr dem med salt og peber, vend dem i maizena.

Steg dem i olie på en varm pande til de er gyldne på begge sider, tilsæt tynde skiver af hvidløg og hakket chili og rist med i 30 sekunder. Tilsæt Soya og rørsukker og kog ind til det halve - tilsæt hønsefond, kog igen ind indtil det begynder at tykne og er tæt på at karamellisere.

Tilsæt hakket koriander, rødløg og citrongræs og kefir limeblade og vend det godt rundt.

Anretning: Anret i dybe tallerkener og drys lidt friskskåret chili, ristede cashewnødder og masser af korianderblade over - server med en kvart lime og gerne med kogte Jasminris dertil.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?