0
Torskeloin stegt med dukkah, serveret med hokkaidogræskar, tranebær og græskarkerner

Torskeloin stegt med dukkah, serveret med hokkaidogræskar, tranebær og græskarkerner

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
35 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

dukkahhokkaido græskarkartofler
Kartofler & græskar:

Skræl kartoflerne, skyl dem grundigt og skær dem i kvarte. Kog dem i godt saltet vand i 5-6 minutter. Lad de kogte kartofler dampe af i en sigte, og læg dem i et ovnfast fad. Skyl græskarret grundigt og halvér det. Fjern kernerne med en ske og skær frugtkødet i halvstore, men mundrette stykker. Vend dem sammen med de forkogte kartofler. (du behøver ikke skrælle græskarret men kan godt!). Dryp de kogte kartofler og græskar stykkerne med generøse mængder god olivenolie, krydr, og vend rundt med salt, peber og dukkah (brug 2/3 af dukkahen her). Sæt kartoflerne og græskar i en 225 grader varm ovn i ca. 15-20 minutter til de er gyldne og sprøde! Lige før servering plukkes og skylles persillen – hak det derefter groft. Vend kartofler og hokkaido med persille og tranebær.

græskarkerner
Græskarkerner:

Kom græskarkerner i et ildfast fad, drys med lidt fint salt, og dryp med god olie. Bag i ovn ved 225 grader, til de er gyldne og begynder at poppe som popkorn. Knus dem let i en morter.

torskefilet uden skinddukkah
Fisk:

Del fisken i portionsstykker. Vend fisken i lidt mel blandet med det sidste dukkah samt salt og peber. Steg fileterne på en varm pande med lidt neutral olie. Når de er gyldne på stegesiden, kommes et par klatter smør på panden. Lad det bruse op, vend fisken, tæl til 30 og voilà - fisken er klar!

græskarkerner
Anretning:

Anret som vist - drys med de ristede græskarkerner.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?