0

Torskepakke på grill med blå ost, porrer og cherrytomater

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Snit porrerne i tynde skiver og sauter dem møre i lidt olie. Halver cherrytomaterne, klem kernerne ud med et let tryk og hak persillen. Riv et stort stykke stanniol af og læg et stykke bagepapir ovenpå. Smør papiret med lidt olie, placer fisken på midten af papiret og krydr med salt og peber. Fordel porrer, tomater og persille ovenpå og smuldr osten over. Saml bagepapir og stanniol omkring fisken - lidt som en kano - og buk enderne opad, så saften ikke kan løbe ud. Læg pakken på grillen ved middelvarme og lad den simre til fiskekødet er mørt og osten smeltet. Server straks.

Server sammen med små nye kartofler, grillede grøntsager og godt groft brød.

Kommentarer og forslag til opskriften