Skær grisen ud i tynde strimler, og brun dem grundigt af på en pande. Pil hvidløg, pil og hak zittauerløget, og hak eller pres hvidløget. Tilsæt krydderiblandingen (pas på, den er STÆRK) til panden med kødet, og kom løg og hvidløg på. Steg det hele ved svag varme, til kødet er gennemstegt og mørt.
Kom rejerne i en sigte, og lad dem dryppe af.
Pil og snit rødløg fint. Skær tomater i tern. Pluk og hak koriander groft, og brug gerne en del af stilkene også. Vend rødløg, tomat og koriander sammen, og knug det med lidt fint salt. Vend med limesaft og lidt sukker.
Del broccoli i mindre buketter, og skær dem i halve. Steg broccoli på en varm pande i olivenolie. Steg på skærefladen, til buketterne er godt brune, næsten brankede. Krydr med salt og peber samt lidt limesaft.
Varm tortillas én efter én på en brandvarm pande uden fedtstof, til de begynder at blive gyldne med mørke pletter. Endnu bedre er det at vende dem direkte på en rødglødende kogeplade lynhurtigt. (Duer ikke på induktion og gas). Hold tortillas lune i et fugtigt viskestykke, efterhånden som de er klar.
Som vist på billedet. Top tortillas med kød, løg/tomat tilbehør og rejer. Top med en lime-båd.
Vores udvalgte rejer er fanget i Ishavet i det Nordatlantiske område omkring Grønland og Canada. De koges direkte på havet, og fryses straks derefter ind. Efterfølgende bliver de håndpillet, for så at blive lagt i lage. Kvalitet, der bare smager godt!
Rejerne er bæredygtigt fanget og MSC certificerede.
Mexicansk krydderiblanding indeholder:
35% spidskommen 10% paprika, 10% chipotle chili, 10% oregano, 10% sort peber, 10% ancho mulato chili, 5% pasilla chili, 5% løgpulver, 5% hvidløgspulver
Kundekommentarer ()