0
Tortilla med røget makrel, kartofler, tomat og purløg

Tortilla med røget makrel, kartofler, tomat og purløg

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Kartofler: Kog kartoflerne møre i rigeligt saltet vand - lad dem køle af og pil dem (lav dem evt. dagen før).

Tortilla: Slå æggene ud i en skål og pisk dem sammen med fløde og smag til med salt og peber. Vend små tern af kogte kartofler i æggemassen. Varm en god passende pande (der kan tåle at komme i ovnen) op, og kom lidt smør og olie på. Kom derefter æggemassen og kartoflerne på og lad den sætte sig i bunden i et par min. Sæt panden i en 225 grader forvarm ovn i ca. 8 min. til den hæver flot op og er gennemstegt.

Klargør imens tilbehøret: Pluk alt makrelkødet i små stykker - kassér ben, skind og hoved. Halvér tomaterne. Skær og skyl salaten og del den i mundrette stykker. Hak purløg fint.

Boller: Bag dem i 5-6 min. sammen med æggekagen.

Anretning: Tag æggekagen ud af ovnen og fordel fyldet ovenpå - spis sammen med de lune boller.

Bonusinfo

Primitivo surdejsboller:

Rugsurdej og fuldkornssurdej æltes med italiensk Tipo 00 hvedemel samt fuldkornshvedemel og hørfrø. Et højt vandindhold og lang fermenteringsproces resulterer i en bolle med smag, saft og karakter.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?