Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd ovnen på 220 grader varmluft.
Skyl blomkål, squash og agurk. Skær blomkål og squash ud i rustikke, mundrette stykker. Vend dem med lidt olivenolie, salt og krydderblandingen. Bred grøntsagerne ud på en bageplade, og bag dem i ovnen i ca. 20 min., til de har taget godt med farve, og er møre med bid.
Dræn kikærterne for vand. Vend dem med lidt olivenolie og lidt salt, og bag dem på en bageplade i ovnen under grøntsagerne. Rør rundt engang imellem, og bag i ca. 20 min., til de er gyldne og sprøde.
Skær agurken ud i store tern. Smag creme fraichen til med lidt salt, groftkværnet sort peber og fintrevet hvidløg. Vend agurketernene ned i creme fraichen.
Lun tortillas i ovnen i 2-3 min., og hold dem lune i et klæde.
Anret tortillas med bagt grønt, kikærter og cremede agurker.
Mexicansk krydderiblanding indeholder:
35% spidskommen 10% paprika, 10% chipotle chili, 10% oregano, 10% sort peber, 10% ancho mulato chili, 5% pasilla chili, 5% løgpulver, 5% hvidløgspulver
Kundekommentarer ()