Tænd ovnen på 160 grader varmluft.
Start med at skylle kartoflerne grundigt. Skær dem i små tern, og vend dem med en smule olivenolie og krydderblandingen.
Bag dem på en bageplade, til de er helt møre i ca. 25 min.
Slå æggene ud i en skål, og pisk dem godt sammen med en smule salt og friskkværnet peber.
Varm en pande op ved mellem varme, og tilsæt en klat smør eller lidt olivenolie. Lav rørægget på panden, men vær opmærksom på at æggene ikke får for meget. Det er vigtigt for retten, at æggene er bløde og cremede.
Riv osten på den grove side af et råkostjern.
Hak korianderen groft med en kniv.
Skræl løget, og hak det super fint med en skarp kniv.
Bland koriander og løg i en skål.
Skær lime ud i både.
Varm en pande op ved højeste varme uden at tilsætte fedtstof. Steg tortillaerne i ca. 2 min. på hver side, til de bliver bløde. Hold dem lune indpakket i et viskestykke indtil servering.
Anret kartofler og røræg i hver tortilla, og drys med revet ost og løg/koriander-blanding.
Slut af med et dryp limesaft.
Velbekomme!
Krystal Karl er en dansk ost fremstillet af 100% komælk. De økologiske køer græsser i det midtjyske kuperede terræn omkring Himmelbjerget, hvorfra mælken forsigtigt transporteres til det lille, lokale mejeri, hvor osten fremstilles under kyndig overvågning af den lokale ostemester. Osten fremstilles efter mejeriets lokale traditioner og den specielle mælkesyrekultur der frembringer den unikke krystallinske smagsoplevelse. De krystallerede proteiner opstår under modningen, men kan fra produktion til produktion variere i mængde. Krystal Karl modnes videre på GRAND fromages affinageri i mere end 12 måneder.
Krystal Karl er en UMAMI-BOMBE!
- og modnes så længe for at give den maksimale Umami smag. Dette medfører også små farvenuancer, lækre krystaller og varierende tørhed af osten.
Alt sammen med et formål: Maximal Umami!
Kundekommentarer ()