Start med at tænde ovnen på 200 grader varmluft.
Pluk kødet ud i mundrette stykker, og steg dem sprøde på en godt varm pande i en smule olie i 3-4 min. Krydr med lidt salt.
Snit kålen super fint med en kniv eller på et mandolinjern. Knug kålen i en skål med masser af limesaft og lidt salt.
Hak korianderen groft med en kniv - brug både stilke og blade.
Varm saucen godt igennem i en lille gryde.
Lun tortillas i ovnen i 2-3 min. Laver du mad til 1 kuvert, kan du også varme dem på en tør pande. Hold dem lune ved bordet i et klæde.
Anret tortillas ved bordet med sauce, kød, syrlig kål og koriander. Smuldr osten over ved bordet.
Velbekomme!
Queso fresco er en lækker sag, som vi og Grand Fromage selv har udviklet i samarbejde med det lille landsbymejeri i Onsild i Nordjylland. Ideen blev født da vi var på udkig efter en dansk ost, der mindede om den mexicanske Oaxaca ost "queso fresco". Osten fremstilles af økologisk mælk fra køer der bl.a græsser på engdragene langs Gudenåen. Ostens oprindelse er Mexico og Sydamerika hvor den anvendes i mange retter. Osten er mild og med en fin mælkesmag, hvilket også gør den egnet til stegning.
Kundekommentarer ()