0

Tunbøffer i sesamkåbe med forårsløg og wasabi/soyadyppelse

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Dyppelse: Pisk soya, risvinseddike, citronskal og –saft, appelsinsaft, honning, farin, ingefær og 1 fintsnittet forårsløg godt sammen. Smag til med wasabi efter smag og hæld det i små portionsskåle.

Tun: Rør de to slags sesamfrø sammen i en dyb tallerken. Krydr tunbøfferne med salt og peber og vend dem i sesamblandingen, så det dækker helt. Varm lidt olie godt op på en pande og læg bøfferne på. Steg dem 2-3 min. på hver side – de må endelig ikke få for længe, da kødet let bliver tørt. Tag dem af panden, anret på tallerkner med en lille skål dyppelse og drys med fintsnittet forårsløg.

Server straks med en nudelsalat med sprøde grøntsager, frisk koriander og en soyadressing med chili, ingefær og lime.

Kommentarer og forslag til opskriften