0

Tunbøffer i spicy rub med frisk ananasagurkesalat og nudler sukiyaki

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Nudler: Overhæld nudlerne med kogende vand og lad dem trække til de kun lige er møre - trækketiden afhænger af hvilken slags nudler, du anvender. Fjern den seje stok på svampene, rens porren og snit begge dele i tynde skiver. Snit pak choy’en i strimler på knap 1 cm. Bland soja, sake, 3 spsk. sukker og fond sammen i en skål. Varm lidt olie godt op i en wok og rist svampene en smule - de skal ikke nå at tage farve. Tilsæt sojablandingen og derefter porre, pak choy og bønnespirer. Bring retten i kog og lad det simre til grøntsagerne er møre med bid. Server straks efter.

Salat: Skræl agurken og skrab kernerne ud. Skær agurke- og ananaskødet i små tern og hak løget fint. Rens chilien for kerner og ribber og hak den fint. Vend det hele sammen med 2 spsk. olie og smag til med limesaft, sukker, salt og peber. Lad salaten trække ved stuetemperatur indtil servering.

Tun: Knus spidskommen og korianderfrø fint i en morter og rør citronpeber og wasabipulver i. Pensl tunbøfferne med sesamolie på begge sider, krydr med salt og peber og vend dem i krydderblandingen. Lad dem hvile 10 min. Varm lige dele olie og sesamolie godt op på en pande og steg bøfferne 2-4 min. på hver side (efter ønske).

Server sammen med en sprød grøn salat.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?