0

Tunbøffer med avokado, soja og koriander

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Pisk soja, limesaft (brug halvdelen i første omgang), farin, ingefær og presset hvidløg sammen i en skål. Pisk 3 spsk. olie i lidt ad gangen til det er ensartet. Hak korianderen og rør det i. Smag til og juster med farin og lime efter smag. Halver avokadoerne, fjern skal og sten og skær kødet i 1 x 1 cm store tern. Krydr tunbøfferne med salt og peber og steg dem 1-2 min. på den ene side i hed olie. Vend bøfferne og kom straks sojablandingen over. Lad det hurtigt koge ind om bøfferne til en let sirupskonsistens. Det bør kun tage 2 min., ellers tages bøfferne op og saucen koges ind alene. Anret en bøf på hver tallerken, fordel avokadoen ovenpå og dryp den indkogte "sauce" over.

Server med jasminris, en god tomatsalat og evt. naanbrød til.

Kommentarer og forslag til opskriften