0
Thai Nudelsalat med sous vide oksekød og sesamdressing.

Thai Nudelsalat med sous vide oksekød og sesamdressing.

Hovedingrediens:
Okse og kalv
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Fisk, Nødder, Sesam, Hvedemel, Durummel

Fremgangsmåde

  1. Kog nudlerne til de er møre, skyl dem under koldt vand og lad dem dræne i en sigte. Vend evt. de kolde, afdryppede nudler med en smule af sesamolien for at forhindre at de klistrer sammen.
  2. I en stor skål, som kan rumme alle ingredienserne laves en dressing af fishsaucen, citronsaft og -skal samt sesamolie. Smag til med brun farin eller alm. sukker – en del mere end man lige tror - og evt. chilli / chillisauce og hakket hvidløg. Dressingen skal være syrlig/sød.
  3. Flæk agurken på langs og skrab kernerne ud med en lille ske. Snit agurken fint og læg den over i skålen til dressingen.
  4. Løget snittes ultra-fint og lægges over i skålen også.
  5. Salaten renses, snittes fint og kommer også over i skålen.
  6. Kødet lynsteges på en rygende hed pande eller i en wok et minuts tid sammen med en smule sukker eller honning til det karameliserer.
  7. Hæld nudler og kød over til grøntsager, vend det hele sammen og server´ evt. med chillisauce.
Anretning

Man kan anrette i portionsskåle eller på et stort fad, så alle selv kan tage.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?