Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Skær kartoflerne i mundrette bidder, og kog dem i usaltet vand, til de er meget møre.
Imens kartoflerne koger, soigneres kålen og skæres i mundrette stykker. Derefter vendes kålstykkerne i olie, og krydres med salt og peber.
Krydr laksen med salt, og lad den trække, mens grøntsagerne tilberedes.
Dræn kartoflerne, vend dem i olie, og sæt dem i ovnen på 220 grader på en stor bageplade beklædt med bagepapir.
Tomaterne skylles, og deles i halve. Rødløget snittes ultra-fint.
Fordel kål og tomater på en anden bageplade med bagepapir, og sæt den ind i ovnen under kartoflerne.
Når kålen er faldet sammen efter 5-10 min., fordeles rødløg og laksestykker på bagepladen og pensles med Hoisin-sauce.
Kål, tomater og laks bages, til laksen lige er gennemvarm. Det tager, alt efter hvor mange du laver mad til, og hvor effektiv din ovn er, mellem 7 og 12 min.
Imens grøntsagerne bager, skylles salaten og slynges tør i en salatslynge (Du kan også tørre salaten på et viskestykke)
Salaten fordeles på store tallerkener, og dryppes med en frugtig eddike og god olivenolie og krydres med salt og peber.
De varme grøntsager fordeles ovenpå salaten, og laksen lægges til sidst på toppen.
~Velbekomme ~
ASC er en globalt anerkendt mærkningsordning, som sikrer, at fiskeopdræt foregår på en sund og ansvarlig måde. ASC-mærkede fisk har gennemgået en streng kontrol af hele forsyningskæden og af arbejdsforholdene ved den enkelte aquakultur. ASC ønsker at sikre forbrugerne et miljøvenligt og socialt ansvarligt valg af opdrættede fiskeprodukter.
Kundekommentarer ()