0
Varmrøget laks med spinat, gorgonzola og tomatsauté (4 pers.)

Varmrøget laks med spinat, gorgonzola og tomatsauté (4 pers.)

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Spinatbund: Hæld fløde og sennep i en gryde og lad det koge godt igennem. Skru ned for blusset og lad gorgonzolaen smelte i fløden. Smag til med salt, peber, sennep og gorgonzola. Skyl spinaten og vend den i fløden til den falder sammen.

Tomatsauté: Halvér tomaterne, fjern kernehuset og skær tomatkødet i strimler. Skær rødløget i både. Sautér tomater og løg i lidt smør på en pande i 5 min. og smag til med salt og peber.

Fisk: Lun fisken i en 200 grader varm ovn i ca. 5 min.

Nye kartofler: Skrab/skrub kartoflerne og kog dem i vand med salt i 12-15 min. Dræn vandet fra og tilsæt med det samme en generøs klat smør til gryden. Læg låg på igen og ryst lidt rundt. Lad kartoflerne trække i 5 min. under låg og krydr med lidt godt salt.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?