Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Kom olie på en dyb pande eller wok, og varm den op.
Skær løg i mindre stykker, og hak hvidløg helt fint. Steg begge dele i 2 minutter.
Imens skrælles gulerødderne, og broccoli, gulerødder og rød peberfrugt skæres i mindre stykker.
Kom grøntsagerne på panden, og steg dem sammen med løg og hvidløg.
Dræn kikærterne for væske, og kom dem herefter ned til de øvrige ingredienser. Steg videre ved høj varme i ca. 2 minutter.
Tilsæt herefter soya, karrypasta, kokosmælk og 1/2 dl. vand pr. person. Har du lidt peanutbutter, kan 1 tsk. pr. person tilføjes. Rør rundt så peanutbutter og rød karrypasta fordeles ud i kokosmælken.
Hak den friske ingefær fint. Tilsæt den til retten til sidst, og smag til med salt.
Lad retten simre i et par minutter, inden den serveres.
Hak koriander.
Anrettes som på billedet, server med frisk, hakket koriander på toppen.
Kommentarer og forslag til opskriften