0
Vegetarisk thai curry
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

løghvidløgbroccoligulerødderrød peberfrugt
1 min.
Grøntsagerne

Kom olie på en dyb pande eller wok, og varm den op.

Skær løg i mindre stykker, og hak hvidløg helt fint. Steg begge dele i 2 minutter.

Imens skrælles gulerødderne, og pakchoy, gulerødder og rød peberfrugt skæres i mindre stykker.

Kom grøntsagerne på panden, og steg dem sammen med løg og hvidløg.

kikærter i vandtamari soya saucerød curry pastekokosmælkingefærkoriander
15 min.
Øvrige ingredienser

Dræn kikærterne for væske, og kom dem herefter ned til de øvrige ingredienser. Steg videre ved høj varme i ca. 2 minutter.

Tilsæt herefter soya, karrypasta, kokosmælk og 1/2 dl. vand pr. person. Har du lidt peanutbutter, kan 1 tsk. pr. person tilføjes. Rør rundt så peanutbutter og rød karrypasta fordeles ud i kokosmælken.

Hak den friske ingefær fint. Tilsæt den til retten til sidst, og smag til med salt.

Lad retten simre i et par minutter, inden den serveres.

Hak koriander.

30 min.
Anretning

Anrettes som på billedet, server med frisk, hakket koriander på toppen.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
617 kcal
Fedt:
39 g
heraf mættede fedtsyrer:
21,1 g
Kulhydrat:
40,1 g
heraf sukkerarter:
18,5 g
Kostfibre:
14,8 g
Protein:
19,9 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?