Start med at skylle grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Tænd ovnen på 175 grader varmluft.
Hak hvidløg, og pluk blomkålen ud i mundrette buketter. Læg begge dele på en bageplade med bagepapir, dryp med 1/2 spsk. olivenolie pr. person, og drys Fajita-krydderiet over (gem 1 tsk. pr. person til bønnerne). Bag i ovnen i 20-30 min.
Hak 1/2 rødløg pr. person. Hæld lagen fra bønnerne, skyl dem under koldt vand, og lad dem dryppe af i en sigte.
Kom olie på en varm pande, og steg bønner og rødløg, til løgene er klare. Drys med det sidste Fajita-krydderi, salt og peber.
Skær cherrytomaterne i kvarte, og snit det sidste rødløg fint. Fjern skrællen fra avokadoen, skær kødet i små tern, og mos dem sammen med tomater og løg til en avokado-mash. Drys med salt, og dryp limesaft over.
Gør 2 store kålblade klar pr. person.
Fyld kålbladene med blomkål, bønnefyld, avokado-mash, frisk spinat og tomatrelish til en veggie-taco.
Fajita indeholder:
25% Sød paprika, 15% paprikaflager, 5% oregano, 15% spidskommen, 10% chili, 10% urteboullion*, 10% hvidløg, 5% cayenne og 5% havsalt.
*ASAs urtebouillon er vegetarisk og glutenfri. Den indeholder havsalt, maltodextrin, gærekstrakt, grøntsager og urter 7,8% (porre, persille, selleri, bukkehorn, løvstikke, gulerødder, pastinak, løg) soja sauce, gurkemeje og solsikkeolie.
Kommentarer og forslag til opskriften