0
Veggie taco
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
0 min.
Lad os starte med

Start med at skylle grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.

hvidløgblomkål
1 min.
Bag blomkål

Tænd ovnen på 175 grader varmluft.   

Hak hvidløg, og pluk blomkålen ud i mundrette buketter. Læg begge dele på en bageplade med bagepapir, dryp med 1/2 spsk. olivenolie pr. person, og drys taco-krydderiet over (gem 1 tsk. pr. person til bønnerne). Bag i ovnen i 20-30 min.   

rødløgsorte  bønner
10 min.
Bønner

Hak 1/2 rødløg pr. person. Hæld lagen fra bønnerne, skyl dem under koldt vand, og lad dem dryppe af i en sigte.

Kom olie på en varm pande, og steg bønner og rødløg, til løgene er klare. Drys med det sidste taco-krydderi, salt og peber.

cherry- eller blommetomateravokadorødløglime
15 min.
Avokado-mash

Skær cherrytomaterne i kvarte, og snit det sidste rødløg fint. Fjern skrællen fra avokadoen, skær kødet i små tern, og mos dem sammen med tomater og løg til en avokado-mash. Drys med salt, og dryp limesaft over.   

savoykålspinattomatrelish
30 min.
Anretning

Gør 2 store kålblade klar pr. person.

Fyld kålbladene med blomkål, bønnefyld, avokado-mash, frisk spinat og tomatrelish til en veggie-taco.

Kommentarer og forslag til opskriften

Næringsindhold pr. person:

Energi:
446 kcal
Fedt:
12,5 g
heraf mættede fedtsyrer:
2,9 g
Kulhydrat:
45,3 g
heraf sukkerarter:
10,9 g
Kostfibre:
30,3 g
Protein:
23,1 g