Deller: Rør kødet sejt med salt - krydr med halvdelen af Srirachasaucen, halvdelen af de ristede løg, halvdelen af de fintsnittede forårsløg samt halvdelen af korianderen der er hakket fint. Tilsæt æg og rør det godt sammen. Steg små flade frikadeller i rigeligt neutral olie. Bemærk at dejen er rimelig våd – det skal den være, så form frikadellerne forsigtigt og brug rigeligt med olie på panden.
Nudelsalat: Kog nudlerne i rigeligt saltet vand i 2-3 min. Dræn vandet fra nudlerne og kom dem i en skål sammen med den anden halvdel af Srirachasaucen, ristede løg, forårsløg og koriander. Vend det hele rundt med lidt olivenolie og krydr med salt og peber. Del broccolien i små buketter og kog i letsaltet vand i 2 min. Dræn vandet fra og vend broccolien sammen med nudlerne.
Limedip: Pres saften fra halvdelen af limen og bland med fishsauce og lidt sukker – ca. lige dele af hver. Tilsæt tynde skiver af rød chili og lad den trække et stykke tid.
Anretning: Server med limebåde og en lille skål med limedippen til at justere styrke, syre, sødme og saltbalancen.
Kundekommentarer ()