Skyl forårsløg og koriander. Skær koteletterne ud i så tynde strimler som muligt, mindst på 0,5 cm bredde. Krydr strimlerne med halvdelen af Srirachasaucen, halvdelen af de ristede løg, halvdelen af de fintsnittede forårsløg samt halvdelen af korianderen, der er hakket fint. Tilsæt æg, og rør det godt sammen. Kom 1/2 tsk. kartoffelmel (kan erstattes af 1/2 spsk. hvedemel) i pr. person, og rør det godt sammen. Steg små flade "klatkager" i rigeligt neutral olie. Bemærk, at "farsen" er temmelig våd. Det skal den være, så form klatkagerne forsigtigt, og brug rigeligt med olie på panden.
Kog nudlerne i rigeligt saltet vand i 2-3 min. Dræn vandet fra nudlerne, og kom dem i en skål sammen med den anden halvdel af Srirachasaucen, de sidste ristede løg, forårsløg og koriander. Vend det hele rundt med lidt olie (gerne sesamolie), og krydr med salt og peber. Skyl og snit pak choy fint. Drys med fint salt, og lad kålen salte i 5 min. Dræn vandet, der løber fra kålen, væk, og vend kålen sammen med nudlerne.
Pres saften fra halvdelen af limefrugten, og bland saften med fishsauce og lidt sukker - lige dele af hver. Tilsæt tynde skiver af rød chili, og lad den trække med et stykke tid.
Server med limebåde og en lille skål med limedippen til at justere styrke, syre, sødme og saltbalancen.
Kundekommentarer ()