0
Vildt sauté med skorzonerrødder, aspargeskartofler og bacon

Vildt sauté med skorzonerrødder, aspargeskartofler og bacon

Hovedingrediens:
Vildt
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Mælk

Fremgangsmåde

Skorzonerrødder og asparges kartofler med bacon: Skræl skorzonerrødderne grundigt og skær enderne af. Kog dem i letsaltet vand i 6-7 minutter sammen med de skrællede asparges kartofler, damp dem tørre og steg dem derefter gyldne og møre på en pande i halvt smør, halvt neutral olie, sammen med strimler af bacon, ved jævn varme. Når skorzonerrødderne og kartofler er gyldne og møre kommes de på et fad sammen med det sprøde bacon, tildækkes og holdes lunt.

Vildtsauté: Brun vildtkødet lynhurtigt på panden, hvor du har stegt kartofler, bacon og skorzonerrødder - brug fedtstoffet derfra, og sørg for at panden er godt varm (det tager max 1 minut!). Hæld det meste af fedtstoffet af panden og tilsæt vildtkrydderierne, rist godt igennem i et minuts tid - kom creme fraiche ved og kog igennem et par minutter. Smag til med salt og peber og vend masser af hakket bredbladet persille deri sammen med det sprøde bacon - servér straks.

Anretning: Som vist på billedet - kværn evt. ekstra sort peber over retten.

*Vildt Stew krydderi fra ASA indeholder: 50% Timian, 10 % løgpulver, 10 % enebær, 10 % urtebouillon, 10 % laurbærblade, 10 % havsalt

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?