Bacon: Skær bacon ud i tern på 3 x 3 mm - steg dem sprøde på en pande - kom det sprøde bacon på fedtsugende papir og hold det lunt. Gem panden og fedtstoffet til kartoflerne.
Kartofler: Skræl kartofler og kog dem i rigeligt letsaltet vand i 8-10 minutter. Hæld vandet fra og damp dem tørre. Steg dem derefter gyldne og møre på panden du stegte baconet på. Drys med masser af hakket persille.
Bønner: Nip bønnerne og kog dem i saltet vand i min. 5-7 minutter - damp af og kom dem i en skål - drys det sprøde bacon over.
Vildtragoût: Vend kødet i rubben og lad det trække 5-10 minutter. Brun kødet grundigt i neutral olie i en tykbundet gryde sammen med gulerødder, der er skrællet og skåret i rustikke stykker. Tilsæt piskefløde og samme mængde vand - lad retten simre under låg i 15-20 minutter - tag låget af og kog ind til saucen har den rette cremede konsistens. Smag til med salt, peber og evt lidt sukker og vend små tern af frisk æble i lige inden du serverer retten.
Anretning: Som vist på billedet.
*Vildtrub fra ASA indeholder: Sort peber, paprika, timian, hvidløg, rørsukker, løgpulver, enebær og salt
VIGTIG INFO:
På grund af grønne bønners naturlige indhold af stoffet lektiner - anbefaler fødevarestyrelsen at koge bønnerne i 5 til 10 min. afhængig af størrelse. Det gælder også, hvis bønnerne efterfølgende skal pandesteges.
Kommentarer og forslag til opskriften