Kød: Dup kødet fri for kødsaft på et par stykker køkkenrulle, og kom det i en skål. Kom revet ingefær og finthakket/presset hvidløg i skålen med kødet, og vend det rundt sammen med ca. halvdelen af hoisinsaucen. Lad det trække 5-10 minutter.
Nudler: Kog nudlerne i rigeligt saltet vand i 2 minutter. Dræn vandet fra nudlerne, kom dem i en skål sammen med den anden halvdel af hoisinsaucen, og vend det hele rundt med lidt god oliven og ristede sesamfrø. Krydr med salt og peber. Wok kødet lynhurtigt ved høj varme. Steg lidt kød af gangen, og kom det efterhånden, som det er færdigt, over de marinerede nudler. Wok til sidst lynhurtigt fine strimler af rød peberfrugt, fintsnittede rødløg og mange tout ærter. Vend til sidst grøntsagerne sammen med nudler og kød. Smag til med lidt salt.
Ristet sesam: Kom sesamfrø i et ovnfast fad, og rist dem i ovnen ved 175 grader i 10-12 minutter, til de gyldne. Knus dem let i en morter med lidt groft salt.
Anretning: Drys med ristet sesam og server straks.
Kommentarer og forslag til opskriften