0
Wraps med hoisin-stegt lange, hjerte-koriandersalat & syltede rødløg

Wraps med hoisin-stegt lange, hjerte-koriandersalat & syltede rødløg

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
35 minutter
Opskriftstype:
Fiskeretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Husk at vaske hænderne grundigt, inden du går i gang. Skyl derefter alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk også at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord. 

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

langefilet uden skind
1 min.
Fisk del 1

Del fisken i  tern på ca. 2 x 2 cm. Kom dem på en tallerken, og drys med lidt fint salt. Lad dem salte i 10-15 min.

rødløg
5 min.
Syltede rødløg

Pil og snit løg, så fint du kan, og kom dem i en skål. Kom lidt fint salt ved, og knug det godt ind i løgene. Hæld 1/2 dl. lys eddike over, og vend rundt. Efter 5 min. tilsættes sukker til en tilpas sur/sød smag. Lad løgene stå, til de skal bruges. 

korianderhjertesalat
20 min.
Hjerte-koriandersalat

Slyng salat og koriander tørt i en salatslynge.

langefilet uden skindhoisinsauce
30 min.
Fisk del 2

Vend fisken i lidt mel eller endnu bedre i maizena. Brun stykkerne grundigt af på en pande i rigeligt neutral og meget varm olie. De må meget gerne blive sprøde og gyldne på begge sider. Krydr dem med salt og peber. Hæld forsigtigt fedtstoffet fra panden, kom hoisin på (gem lidt til anretning), og steg det hele i et minut til hoisinsovsen dækker alle fiskestykker. 

Tortilla hvede wraps - bløde
32 min.
Wraps:

Lun wraps i en 200 grader varm ovn i 1-2 min. Hold dem lune i et rent viskestykke. 

mayonnaisehoisinsauce
35 min.
Anretning:

Som vist på billedet. Server det sidste hoisinsauce og mayonnaise til.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?