0
Zucchinisuppe med sprøde mandler, hvidløgsstegte bønner og ricotta

Zucchinisuppe med sprøde mandler, hvidløgsstegte bønner og ricotta

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Co2 venlig
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
squashløgolivenolie, ekstra jomfrucitron
1 min.
Suppen

Pil løget, skyl squashen, og skær begge i grove stykker. Varm en gryde op ved middelhøj varme.

Sautér løg og squash i 1 spsk. olie pr. person, indtil de bliver gyldne. Hæld 1 dl. vand i pr. person, og lad det simre ca. 10 min. under låg, indtil squashen er helt mør. 

Blend suppen i en blender eller med en stavblender, og smag til med salt, peber og citronsaft. 

mandler
10 min.
Mandlerne

Mandlerne ristes på en tør pande over middel varme, indtil de bliver gyldenbrune i overfladen. Tag dem af varmen, og gem dem til senere.

bønnerhvidløgcitron
15 min.
Bønnerne

Skyl bønnerne, nip bunden af, og hak dem i små stykker. Pil hvidløget, og skær det i skiver. 

Varm en pande op ved middelhøj varme. Steg bønnerne i 1/2 spsk. olie pr. person i 5-7 min. under omrøring, indtil de har fået godt med farve. Tilsæt hvidløg, og steg i yderligere 1 min. Smag til med salt og citronsaft.

Primitivo surdejs bolle med fuldkornfrisk ricotta
20 min.
Bollerne og osten

Bag eller rist bollerne som angivet på pakken. 

Kom osten i en skål, og krydr den med lidt salt.

30 min.
Anretning

Fordel suppen i skåle, og anret bønner, ost og nødder henover.

Bonusinfo

Primitivo surdejsboller:

Rugsurdej og fuldkornssurdej æltes med italiensk Tipo 00 hvedemel samt fuldkornshvedemel og hørfrø. Et højt vandindhold og lang fermenteringsproces resulterer i en bolle med smag, saft og karakter.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?