Pil løget, skyl squashen, og skær begge i grove stykker. Varm en gryde op ved middelhøj varme.
Sautér løg og squash i 1 spsk. olie pr. person, indtil de bliver gyldne. Hæld 1 dl. vand i pr. person, og lad det simre ca. 10 min. under låg, indtil squashen er helt mør.
Blend suppen i en blender eller med en stavblender, og smag til med salt, peber og citronsaft.
Mandlerne ristes på en tør pande over middel varme, indtil de bliver gyldenbrune i overfladen. Tag dem af varmen, og gem dem til senere.
Skyl bønnerne, nip bunden af, og hak dem i små stykker. Pil hvidløget, og skær det i skiver.
Varm en pande op ved middelhøj varme. Steg bønnerne i 1/2 spsk. olie pr. person i 5-7 min. under omrøring, indtil de har fået godt med farve. Tilsæt hvidløg, og steg i yderligere 1 min. Smag til med salt og citronsaft.
Bag eller rist bollerne som angivet på pakken.
Kom osten i en skål, og krydr den med lidt salt.
Fordel suppen i skåle, og anret bønner, ost og nødder henover.
Primitivo surdejsboller:
Rugsurdej og fuldkornssurdej æltes med italiensk Tipo 00 hvedemel samt fuldkornshvedemel og hørfrø. Et højt vandindhold og lang fermenteringsproces resulterer i en bolle med smag, saft og karakter.
Kommentarer og forslag til opskriften