Andre Kasser

Øko MånedsPakken

Dansk økologisk kvalitetskød i slagterkvalitet. Vi har sørget for afpudsning og udskæring i hygiejniske vacuumpakninger med klare datomærkninger og pakket på knust is.

Tapas fra hele verden

Hver uge tilbyder vi i samarbejde med den legendariske ostebutik Grand Fromage i Guldsmedegade i Aarhus, en ny tapaspakke til 2 personer. Vi kommer vidt omkring og ugens tapaspakke har altid et tema, fx. Italien, Frankrig, Spanien, Danmark etc.

Frugt & Grønt Kassen

Kassen er sammensat af forskellige frugter og grøntsager, med fokus på de danske produkter når dette er muligt, krydret med de bedste varer fra udlandet.

Frugt & Snack Kassen

Til gode mellemmåltider og madpakken. 6 forskellige frugt el. grøntsnacks, fordelt på 2-4 slags frugt og 2-4 slags grønt som varierer fra uge til uge.

Frugt & Snack Kassen XL

Til gode mellemmåltider og madpakken. 7 forskellige frugt el. grøntsnacks, fordelt på 4-5 slags frugt og 2-3 slags grønt som varierer fra uge til uge.

Frugt Kassen

Perfekt til lækre og friske mellemmåltider eller som supplement til madpakken.

Madspilds Kassen

Kassen indeholder 10-15 forskellige slags økologisk frugt & grønt og nu og da økologiske el. konventionelle tørvarer

DK Kassen

Smagfulde økologiske grøntsager, udelukkende fra danske avlere. Hver uge fyldes kassen med friske lækkerier som nye kartofler, salater, gulerødder osv. Og kun fra danske økologiske avlere.

Vis flere produkter