Avokado Kassen STORKØB

Avokado Kassen STORKØB, Frugt & Grønt
Kun
levering fredag
uge 34-38

HUG Tilbud: Spar 50 kr.

Du kan spise avokadoer til alle måltider! På rugbrød om morgenen, til salater, frokostretter og til mange forskellige middagsretter. Er du i tvivl så lav en guacamole som kan spises til alt eller helt alene!

OBS: Der går ca. 1 uge inden avokadoerne er modne, så tag dem ud på køkkenbordet lidt ad gangen.

Indeholder:

  • Avokadoer, Hass, ES el. PE, ca. 4 kg (svarende til 18-22 flotte avocadoer)

Normalpris 278 kr.

For at tjekke om din avokado er spiseklar, kan du blot trykke den på spidsen, hvor stilken har siddet. Hvis den giver lidt efter, så er den klar!

Hvis dine avokadoer er umodne så læg dem på køkkenbordet et par dage. Men hold øje med dem hver dag.

Hvis du gerne vil have en hurtigere modning så læg avokadoerne i en frugtskål på køkkenbordet.

Når du tror dine avokadoer er klar så spis dem - eller put dem i køleskabet hvor modningen stopper.

Overmodne, brune, trevlede avokadoer kan tage pippet fra de fleste. 

Hvis du har mange avokadoer, der modner samtidigt er det oplagt at lave guacamole - som jo kan spises morgen, middag og aften!

Hvis uheldet er ude og du åbner en overmoden avokado kan du bruge den i smoothies eller du kan skære den i tern og putte den i fryseren og bruge den i smoothies på et senere tidspunkt.

Læs mere

Ingredienser:

  • 2-3 avokadoer
  • 1 tomat
  • 1 fed hvidløg
  • 1/2 rødløg
  • Saft fra 1 lime
  • 1 bundt koriander
  • 3 tsk. stødt spidskommen
  • salt

Du kan yderligere tilsætte lidt chili (evt. som flager) og lidt tabasco hvis du vil pimpe din guaca helt op.

Først moser du avokadokødet tilsat lime med en gaffel.

Tilsæt herefter hakket rødløg, tomater i tern og øvrige ingredienser og bland alle i en skål. Smag til med salt og lad den stå i godt 30 min. inden du serverer.
Læs mere

Du skal regne med at der går ca. 1 uge inden avokadoerne er modne.

Avokadoer opbevares bedst køligt ved 8-10°C.

Tag avokadoer frem lidt ad gangen og læg dem på køkkenbordet. Hvis du lægger dem i en skål sammen med et æble, en appelsin eller en banan går det hurtigere.

Når avokadoen er moden kan du putte den i køleskabet hvilket forlænger holdbarheden.

Det er vigtigt, at avokadoen ikke kommer på køl før den er helt moden, da den ellers kan modne dårligt.

Læs mere
Styr på kvaliteten

For at tjekke om din avokado er spiseklar, kan du blot trykke den på spidsen, hvor stilken har siddet. Hvis den giver lidt efter, så er den klar!

Hvis dine avokadoer er umodne så læg dem på køkkenbordet et par dage. Men hold øje med dem hver dag.

Hvis du gerne vil have en hurtigere modning så læg avokadoerne i en frugtskål på køkkenbordet.

Når du tror dine avokadoer er klar så spis dem - eller put dem i køleskabet hvor modningen stopper.

Overmodne, brune, trevlede avokadoer kan tage pippet fra de fleste. 

Hvis du har mange avokadoer, der modner samtidigt er det oplagt at lave guacamole - som jo kan spises morgen, middag og aften!

Hvis uheldet er ude og du åbner en overmoden avokado kan du bruge den i smoothies eller du kan skære den i tern og putte den i fryseren og bruge den i smoothies på et senere tidspunkt.

Guacamole

Ingredienser:

  • 2-3 avokadoer
  • 1 tomat
  • 1 fed hvidløg
  • 1/2 rødløg
  • Saft fra 1 lime
  • 1 bundt koriander
  • 3 tsk. stødt spidskommen
  • salt

Du kan yderligere tilsætte lidt chili (evt. som flager) og lidt tabasco hvis du vil pimpe din guaca helt op.

Først moser du avokadokødet tilsat lime med en gaffel.

Tilsæt herefter hakket rødløg, tomater i tern og øvrige ingredienser og bland alle i en skål. Smag til med salt og lad den stå i godt 30 min. inden du serverer.
Modning

Du skal regne med at der går ca. 1 uge inden avokadoerne er modne.

Avokadoer opbevares bedst køligt ved 8-10°C.

Tag avokadoer frem lidt ad gangen og læg dem på køkkenbordet. Hvis du lægger dem i en skål sammen med et æble, en appelsin eller en banan går det hurtigere.

Når avokadoen er moden kan du putte den i køleskabet hvilket forlænger holdbarheden.

Det er vigtigt, at avokadoen ikke kommer på køl før den er helt moden, da den ellers kan modne dårligt.