0

Æble-avokadosalat med valnødder, rødløg og clementindressing (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Nødder, Jordnødder, Gluten, Sesam, Soya

Fremgangsmåde

Skyl salaten, slyng den tør og bræk den i mundrette bidder. Befri æblerne for kernehus og stilk, avokadoerne for skal og sten og løget for skal og rod - snit det hele i fine tynde skiver. Bred salaten ud på et fladt fad og anret æble, avokado og løg dekorativt ovenpå. Pres saften af de 2 clementiner og pisk det sammen med citronsaft, -skal, presset hvidløg, olie salt og peber og smag til. Dryp dressingen over salaten, drys med grofthakkede valnødder og server straks til fisk, kød eller fjerkræ.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?