0

Æblesalat med gedeost, forårsløg og valnødder (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Sennep, Nødder, Jordnødder, Gluten, Sesam, Soya, Gedemælk

Fremgangsmåde

Befri æblerne for kernehus og skær kødet i tynde skiver. Rør sukkeret helt glat med senneppen, tilsæt klementinsaft og 1 spsk. olie og smag til med salt og peber. Vend æbleskiverne grundigt deri og lad dem marinere 10 min. Skyl salaten og slyng den tør. Snit forårsløget i tynde, skrå skiver og hak valnødderne groft. Bred salaten ud på et fladt fad og fordel æblerne ovenpå. Læg små klatter af gedeosten på og drys med forårsløg og valnødder. Server straks som forret med parmaskinke og godt brød til eller som tilbehør til fx gris, lam eller laks.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?