0

2 slags salat med vilde nektariner, feta og ristede mandelsplitter (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Mandler, Soya, Sesam, Gluten, Nødder, Jordnødder, Æg, Sennep, Mælk

Fremgangsmåde

Skyl salaterne godt, slyng dem tørre og bræk romainesalaten i mundrette stykker. Halver nektarinerne, fjern stenene og skær kødet i både eller tern. Rist mandelsplitterne let gyldne på en tør pande og køl dem lidt af. Pisk mayonnaise, olie, citronsaft, 1 spsk. honning, 1 spsk. vand, salt og peber sammen og smag evt. til med mere honning. Anret salaterne på et fladt fad og dryp dressingen over. Drys med nektariner, smuldret feta og mandelsplitter og server straks til stegt/grillet fisk, kød eller fjerkræ.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?