0

Appelsinsalat på rucola med feta, rødløg og ristede solsikkekerner (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Mælk

Fremgangsmåde

Skær skallen af appelsinerne og skær kødet i skiver. Skær rødløget i fine tynde ringe. Skyl rucolaen og slyng den tør. Rist solsikkekernerne i 1 spsk. olie til de er let gyldne. Drys lidt sukker over og lad kernerne karamellisere let. Bred rucolaen ud på en stor tallerken, anret appelsinfileterne dekorativt derpå og top med løgringene. Smuldr fetaen henover og drys med solsikkekernerne. Pisk 3 spsk. olie, limesaft, salt og peber og smag til med sukker. Dryp dressingen over og server straks til fisk, kød eller fjerkræ.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?