0

Asparges og mangetoutærter Mimosa (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Æg, Sennep

Fremgangsmåde

Kom æggene i en kasserolle, dæk dem til med koldt vand og kog op. Sluk for gryden, når vandet buldrer og lad dem hvile på eftervarmen til de er håndtempererede. Bræk imens de træede ender af aspargeserne, kog dem og ærterne netop møre i letsaltet vand - overhæld dem straks med koldt vand for at stoppe kogeprocessen. Pil æggene, del dem i hvider og blommer og hak hviderne fint. Mos blommerne og kom begge dele i en skål. Tilsæt sennep, estragon, citronsaft, eddike, olie, salt, peber og evt. krydderurter. Rør det forsigtigt sammen og smag til. Anret asparges og ærter på et fad og læg "saucen" i en bræmme henover midten. Server til stegt kød, fisk eller fjerkræ.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?