0

Avokado med rejer, ananas og chili-karrydressing (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Rør finthakket skalotteløg og hvidløg, lidt limesaft, olie, salt og peber sammen og vend rejerne deri. Lad det marinere 10 min., mens resten ordnes. Del avokadoerne, fjern skal og sten og skær kødet i skiver. Befri ananasen for skræl og stok og skær kødet i små tern. Skyl salaten og striml det fint. Bred lidt salat ud på 4 tallerkner, anret en halv avocado som en vifte ovenpå og dryp med lidt limesaft. Anret rejerne i et bælte henover avocadoerne og fordel ananasternene rundt i kanten. Rør creme fraiche, finthakket chili og karry sammen og smag til med salt og peber. Server med dressingen og godt groft brød til.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Vores udvalgte rejer er fanget i Ishavet i det Nordatlantiske område omkring Grønland og Canada. De koges direkte på havet, og fryses straks derefter ind. Efterfølgende bliver de håndpillet, for så at blive lagt i lage. Kvalitet, der bare smager godt! 

Rejerne er bæredygtigt fanget og MSC certificerede.

Bonusinfo

Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær