Hak løget fint og rør det med citronskal, 4 spsk. citronsaft, olie, salt og peber. Vend de kogte pillede rejerne i og lad det trække på køl i 30 min. Del avokadoerne, fjern skal og sten og skær kødet i skiver. Anret en halv avocado på 4 tallerkner og dryp med citronsaften. Befri mangoerne for skræl, skær kødet fri af stenen og skær det i små tern. Anret rejerne i et bælte henover avocadoerne og fordel mangoternene rundt i kanten. Server med godt groft brød og evt. en creme fraiche-dressing med lidt karry i til.
Vores udvalgte rejer er fanget i Ishavet i det Nordatlantiske område omkring Grønland og Canada. De koges direkte på havet, og fryses straks derefter ind. Efterfølgende bliver de håndpillet, for så at blive lagt i lage. Kvalitet, der bare smager godt!
Rejerne er bæredygtigt fanget og MSC certificerede.
Kommentarer og forslag til opskriften