0

Avokadoblinis med citronmarinerede rejer, cherrytomater og cremefraiche (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Opløs gæren i mælken, rør melet i og pisk til massen er glat. Rør cremefraiche, æggeblomme og 1 tsk. salt i - dejen skal være ret tyk. Befri 2 avokadoer for skal og sten, mos kødet godt med lidt citron og rør det i dejen. Stil dejen til hævning ved stuetemperatur i 30 min. Dryp imens rejerne godt af og vend dem med lidt revet citronskal, citronsaft, olivenolie, salt og peber. Befri den sidste avokado for skal og sten og skær kødet i små tern. Skær cherrytomaterne i kvarte og vend begge dele i rejerne - gerne sammen med hakket dild. Pisk æggehviden stiv og vend den forsigtigt i blinisdejen. Smelt lidt smør på en pande og sæt små klatter af dejen herpå - ca. 8 cm i diameter - og fortsæt til dejen er brugt op. Anret 2-3 blinis pr. person på tallerkner og fordel rejer, avokado og tomat ovenpå. Top med en lille skefuld cremefraiche og server straks som frokost- eller forret.

Bonusinfo

Vores udvalgte rejer er fanget i Ishavet i det Nordatlantiske område omkring Grønland og Canada. De koges direkte på havet, og fryses straks derefter ind. Efterfølgende bliver de håndpillet, for så at blive lagt i lage. Kvalitet, der bare smager godt! 

Rejerne er bæredygtigt fanget og MSC certificerede.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?